Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Miguel Czachowski - Indialucia 2005

|

Diğer şirket birleşmeleri, bu albüm için dönüm bir sezon almak ... "eğer kötü olarak ve sadece bir disket sürücü az ver." Amacıyla bu durumda bu kayıt ile son E tarafından bana verdiği ven tarafından teyit oldu ...
Bu disk alucinao ... İki müzik kültürleri, Hindistan ve Flaman herkesin gereken bir iş var. Ve bu müzik seyahat halinde geri gitmek ve sonuçları görmek tuhaf's. Kravatlar bu görünüşte farklı müzikal ifadeler bu iki birleştirmek biliyorum. Ama bu iş zaman bu iki tarzı bir arada ve birlikte mükemmel bir bütün olduğu her müzik akımı saygı kurma bütünleştirebilir gerçekleştirmek albümü duydum.
Bu Miguel Czachowski için beş yıl boyunca bu iki tür birleşerek de zaman bu kayıp adresleri arayan tarihi çalışmanın bir çalışma ve bir laboratuvar yapmak teşekkür etmektir.
Sonuç olarak söylemek kesinlikle inanılmaz. Bu bulmaca olarak birlikte mükemmel birbirlerine iki farklı parçaları olarak görünüşte uygun. Tek bir, neredeyse bu yüzden ısrar ve 5 yıl vurgulamak çok iş ve çalışma bir şekilde hakaret oluşturmak. Çok bu çaba olarak bu kaydı bize sunan çok pampered ve çok parlak bir çok fark etmek zordur unutmayın ki bu iş bir şey bu konu oldu.

Hayır "daha az bir değer diğer bir detay ... sadece merak coğrafi, Polonya birliği açısından ayrı olarak bu iki kültür arasındaki müzikal birliğin bu yolculukta is Miguel Czachowski bir ev" olduğunu
Uzun bir süre yaklaşık bir yansımasıdır çalışan gelir, ve sürpriz veya teklif şey bir müzik için gerekiyor vurgula yeni veya farklı. Bu kendi içinde bir başarı ama eğer yenilik ve kalite ile söylüyorlar ... kendisini nihai bir müzik için bir saygı gelir.

Belki bir soyadı Czachowski bulmak için sürpriz gibi flamenko kapsamında bulmak için ve çalışırken yanlışlıkla hiçbir ipucu veya dini arı dil ve normlar tekrarlayan ve uygun inanmak için bize yol Bu eserin alarak gözardı edilemez bu nedenle cidden.
Böylece 2 2 yine 4 katılmak ve sevindim bu görelilik çok kesin bilim azaltmak için ve matematik olarak sıkıcı. Ve bunu beklenmedik ve henüz bu gibi ihtiyacı olan sonuçlar sunar.




Miguel Czachowski - guitarras flamencas, percusión, palmas and arreglos
Avaneendra Sheolikar - sitar
Sandesh Popatkar - tabla
Pierluca Pineroli - percusión, konnakol, coros
Prasad Khaparde - voz
Domingo Patricio - flauta
Giridhar Udupa - ghatam, morsing, konnakol
Carlos Troya - zapateado, jaleo
Yrvis Mendez - bajo sin trastes
Sagar Jarel - dholak
Maria Pomianowska - sarangi
Tomasz Pala - piano
Adam Glosnicki - bajo
Ireneusz Wyrobek - palmas
Barbara Czachowska - coros

"Aukso" Orchestra de Cámara:
Marta Huget Skibaviolin
Natalia Walawska violin
Anna Grzybala - viola
Aleksandra Steckek- cello




01 - Raag 'n' Olé - Rumba
02 – Nagpur - Sevillanas - Dhun
03 - Herencia Hindú - Solea por bulerias
04 – Taliquete - Jaleo
05 - Mohabbat Ka Khazana – Tangos - Qawwali
06 - Gujari Todi - Raga
07 - Kyabathe - Bulerias
08 - Indialucía - Intro
09 – Indialucía - Zambra
10 – Amanecer - Martinete


Download
Alternatif 1
Alternatif 2
Alternatif 3

0 yorum: