Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Nada-Nada Trio (ITALIA,1998)

|



Bu albüm, 1998 yılında sol, bas ve gitarda Nada iki müzisyen ve Piccola Orkestrası Avion Seyahat: Ferruccio Spinetti Andalusia Fausto Mesolella arasındaki işbirliğinin meyvesi.

"Hiçbir şey Trio" mükemmel ses albüm, Nada en garip ses büyük duygular uyandırır teşekkür edebilir (sıcak ve kabuk gibi aynı anda) ve ikili's düzenlemeler Avion Travel.

Bu üç albümü oluşan parkur bulunuyor klasikleri içeren ve isabetleri yeni düzenlemeler şarkıcı tarafından. Kapakları arasında "The Fisarmonica on Stradella" (P. Conte), "Les Bicyclette Belsize gelen" (Redd, Mason, Misselvia, Piancheri), "Maremma" (geleneksel), "Luna Rossa" () ve bir sürüm geleneksel olan from "" F. tarafından Venezia İstanbul canlı Battiato.

Bu albüm bu en az temalarda breathed olan mükemmel bir ortam sağlar. Bu ikili Mesolella - Spinetti bir ritim arrastrante oluştururken vurmalı bir katkısı bile olmadan Amore disperato en harika akustik versiyonu olarak "başarılı.

Özetle: dağılımında anormal bir disk de Hakkında başlangıçta yalnızca bir dergiye ek olarak (olis) ve dağıtılan sonra Reprinted ve Storie on notu tarafından dağıtılan üzerinde duruldu.
Gerçek bir küçük taş.



01. Il cuore è uno zingaro
02. Come faceva freddo
03. La fisarmonica di stradella
04. Maremma
05. Les bicyclettes de belsize
06. Amore disperato
07. Luna rossa
08. Ma che freddo fa
09. Abbassando
10. Nati alberi
11. La porti un bacione a firenze
12. Ti stringerò
13. Venezia Istanbul


Download

0 yorum: