Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Väsen - Live at the Nordic Roots Festival {Live 2001}

|



Bu İsveç kalbinde bize neden bu gezi için sırt çantası bazı sıcak giysiler hazırlayın. Biz Vasen bir konser için davet edilirler ve bayan değildir.
Zaten orada blogunuzda çeşitli vesilelerle bu ilgili görüşmelerde giderek "Nyckelharpa ve ünlü bir İsveç bir şekilde bu ülke için onu kendi bağlamında oynamak için gitmek vardı için eğer .... Herhangi bir değişiklik ile, biraz daha keyifli bu müzikal yolculuk yapmak. Bu grup dört müzisyenler, Mikael Marin viyola üzerinde oluşur, Roger Tallroth gitar üzerinde Olov Johansson Andalusia Nickelharpa ve André Ferrari vurma üzerinde ... muhteşem bir vurma gibi fırsatı dinlemek gerekiyor. Bu disk ise 2001. Şimdi olup olmadığını tam eğitim, ama konu üzerinde çok az veri toplamak ve ben bulduk birkaç referanslar, ama aynı grup şöyledir bilinmeyen kalır fantastik vurmalı çalgı çalan olmadan. Bu kesinlikle benim görünümünde kaybetmeye olmuş, grubun sanatsal yeteneği. Bir deyişle, bu kadar İsveç Eğer biz ne ruh olacak açıklık olabilir. Şey ... Ana alcaide Viola ve de Nickelharpa ve İber yarımadası ve müzik bir adaptasyon denir diske kurulumu elinde bir tane, ve şimdi ben geçen bu harika ve çok yönlü Nickelharpa görebilirsiniz dedi context: İsveç geleneksel müzik öğeleri listelenen en ortaçağ temaları temel alan çok taşınır ve mutlu olan konser sırasında sıcak giysiler gitmek konusunda, terminéis dans bir tür kesinlikle için dans-ortaçağ cet ve sonra bira vb ... ne konseri bu tür olur biliyorum. Ben zor alınması düzenlemeler bu caz ve etkileyici Perküsyon için küçük ayrıntıları ile ortaçağ müzik kompozisyonları açıklamak için çalışıyorum müzik özgünlük için pasta üzerindeki buz örtüsü! Genel olarak tüm albüm olarak gücü ve hızı çok fazla bir yeri vardır.
Tabi bir sonraki Ben daha az sıklıkta yapmak için çok fazla, ya da en azından çoğunlukla kelime koymak söz yorum.
Bir şey daha var, gerçeği ben bu gruba ve İsveç geleneksel müzik çok fazla bilgisi yoktu belki de daha fazla bilgi edinmek için dinlemek olduğunu. Ben yapacağım ... Ama bir soru saldırdı. Ben müzik bu kayıt sınıflandırabilirim olacak başka bir şey daha için yaşam karmaşık değil. Ama müzik bu tür Celtic müzik olarak tanımlanan olabilir sizce? Ben bu konu hakkında küçük bir tartışma yaratmak mümkün olabilir havada soruyu bırakın.
Neyse ... Ben, bu küçük gezi beğeneceğinizi umuyoruz.

Väsen son :
Mikael Marin: Viola
Roger Tallroth: Guitarra
Olov Johansson: Nickelharpa o Viola de Teclas
André Ferrari: Percusiones



01 - JTT
02 - M. Nykanen
03 - Byggnan
04 - Polska After Mats Berglund/Sald Och solde
05 - Goskarlen
06 - Shapons Vindaloo
07 - Dragos
08 - Ploska
09 - Nitti Pomfritti
10 - Grannens Favorit

Download

0 yorum: