Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Gala - Gregorian Dance - 1994

|

Gala - Gregorian Dance
MP3 @ 192 Kbps | 1:05:03 min | 98.6 MB


Bu çok gizemli ve çok az bilinen proje Meksika, Gregoryen dans denilen bir albüm bırakmadan bugüne kadar (1994 yılında Polygram tarafından) yayınlanan durmadan.

Yedi orijinal şarkı özelliği albümü örneklendiğini Gregorian chants dans yendi ve ortam araçları ile karışık bir karışımıdır. Tüm parçalar Fontana ile oluşan ve çok çeşitli özellik ve dans aletleri gibi bazı çekici Fransız şarkıcı ve Enigma caz-nefes gibi. Düşük üretim değerleri rağmen, bazı şarkıları bir Cosmos bir esrarengiz şarkı kısa bir yer, - gibi gibi güzel kadın ve flamenko gitar flourishes chanting bir Gregoryen dua bir örnek kesilmiş dinlemek değerdir.

Gibi sık sık soluk Enigma klon olarak tüm gelir Ne yazık ki albümü herkesin zevke hitap not: Bir çok şarkı neşeli olan aşırı ve tekrarlanır bazen bile yer desteğini enstrümantasyon ile ses etkilenen örnekleri bulunmaktadır. Genel olarak ses de biraz dışarı olarak-to-date bugünün standartlarına göre. Ayrıca albümü dahil bazıları çok radyo sürümleri ve birkaç sürpriz içeren ana şarkı, of 5 remixleri kendi özgün sürümleri karşılaştırılır. Not: aynı isimde İtalyan dans şarkıcı bu proje karıştırmayın yapmak.


0 yorum: