Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Sinéad O’Connor - Discography

|

Orijinal ve tartışmalı. Assim bir İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor é. De Dezembro 1966 TeVe bir hayat icin 08 doğumlu terslikler ve moldaram sua karakter LHE marcaram sonsuza belirlenmistir.

Tendo sautéing navarre çocukluk çağı kötüye kullanımı, intihar ve afirmou já tentou homossexual olmak icin meio bir conturbada Carreira. Destacou-com ses oniki, ve aynı zamanda asi at E com cabeça yıllar için marka sıfırdan.

Albümün "Aslan ve Kobra," bu adanmış ile 1987 yılında Navarre Estreou müzik, falecera mae Havi pouco. Apresenta icin Conseguiu Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri, ganhar büyük visibilidade birçok ülke vardır.

Sadece Trabalho com veya ikinci olarak, "Ben değil I got ne Haven't" 1990 yılında, Porém ki Sinead ficou ünlü dünya ister misiniz oldu. Bir Canção "Hiçbir şey karşılaştırır 2 U", başlangıçta Prens, Levou albüm veya iki primeira konum oku için gelişmiş ülkeler ve rendeu çeşitli ödüller satılmaktadır vários icin oluşmaktadır.

Dois anos depois chega "Ben değil Sen Kız", Onde bir cantora algumas müzik başarıyla "olarak yorumlanır değil Cry For Me mı, Arjantin" ve "karanlık Pazar". Nessa döneminde Ela foi novamente uluslararası haber, ama bir kez vurguladı, bir resim programı Papa João Paulo II icin aa iki iki ABD destekli programlar yapmak.

Çeşitli makamlar ve Sinead ficou tr uma imagem icin muitas tarafından atitude foi reprovada negatif Şehirler. Logo depois veya albümü "Evrensel Annem" adil olmak büyük vurgulamak Babylon Faixa "Fire" veya EA başlatıldı.

Engajada siyasi "İncil Meşe" içeren altı şarkı AO povo Ruanda, İsrail ve İrlanda adamış kendi aos ücret.

Sessizlik bazı yaşında, lançou "İnanç ve cesaret" sonra, ano 2000 de. A cantora anunciou bir converteu Tridente Latin Kilisesi din hayatınızın büyük bir bölümünü ayırmaya İrlanda E passa kazandırmaktır.

"Ol!" Bize Ing O kim En Yüksek edeyim Abid, Gölge, azîzdir of Gizli yerde "disk arasında AO VIVO E aa diğer tr Faixa ve bölünür Dwells İrlanda halk" kanser composto EO duplo bir repertuar getiren bazı nadir 'kapsamaktadır.

Sinead O'Connor anunciou o deixar OS kutuları 'göstermek iş senin ruhunun ve ailesinin en dikkat çekmek için EO oldu. Ela já sua Havi aposentaria diğer vezes duyurdu ve mutlu değil, bir söz cumpriu. Desta zaman, hiçbir entanto, foi bir iddia gibi görünüyor.


Albümler İndirmek İçin Resme Tıklayınız






1987 - The Lion And The Cobra

1990 - I Do not Want What I Haven't Got

Parte 1 - Parte 2



1992 - Am I Not Your Girl

1994 - Universal Mother



1997 - Gospel Oak

1997 - So Far......The Best Of

Parte 1 - Parte 2



2000 - Faith And Courage

2002 - Sean - Nos Nua



2003 - She Who Dwells in the Secret Place

2005 - Throw Down Your Arms



2007 - Theology

Parte 1 - Parte 2


0 yorum: