Radyoya girebilmek için aşagıdaki link'e tıklayınız.





Translate

Milladoiro - Galicia de Maeloc [ 1978 ]

|



Milladoiro bu grup olsa da, bir kaç yıl sonra kariyerine başlattı doğrudur büyük çağdaş Chieftains ve büyük Gwendal olduğunu. Ama kim daha fazla etki geldi İspanyolca olsa bile ve yurtdışında bu nedenle kendi ülkelerinde gruplar ile halk hareketi eğer değil rekabet devam İrlanda'da büyük bir etkiye sahip mi Komşu Fransa.
Milladoiro bu musically konuşma olabilir önemi dışında harika bir kaynak, bir grup övdü ve büyültülmüş ve yurt, Galicia içinde nedeni değildir yoktur.
Başlangıçta gidin.


Yıl 1977 o şeyi grup tarafından civarında gibi sihirli vardı edilmiş bira yavaş olasılıkla ile ilgili taraflar iyi ne olduğunu farkında olduğunu olduğunu. Bu insanların iki gruba katılmaya Ama kader, ilk Xosé V. geldi çalışmalarına yapıyor Ferreirós, Fernando ve Ramón García Casal Rei yıl bu grup, geleneksel bağlamında "Faíscas yapmak Xiabre" "memoriam olarak" bunların sadece albüm yapmak için geldi denir tarafından eğer bilgi doğrudur. Ve diğer iki müzisyen birlikte geleneksel müzik çok iyi ve sesler ortaçağ Rodrigo Anton Seoane ve Çingeneler için ilgi ile katıldı. Kim Xosé A. de katıldı F. Mendez ve kemancı Laura Quintillán. Ve bu birlik doğdu Milladoiro. Onun adı olan hacılar yardımcı yolunda çağrıda Milladoiro yürüyor ve her iki gerçek Taşıyıcılar ve yüzyıllardır bu rota gitti kültürlerin bir karışım ve vericiler onuruna bulunuyor. Bu musically zengin ve çeşitli kültürlerin giriş ve bilgi ile beslemeleri bir grup için iyi bir isim. Yani Milladoiro bu yıl binlerce bir yolun son hedef at iade bir bant olarak tanımlanır zenginleştirici oldu ve müzik ve doğal olma yolunda etkileyen olabilir az olabilir. A Galicia Maeloc ne sayan görmesine can geleneksel Galician 4 kompozisyonu ve bir çok farklı biçimde İrlanda ve bu şekilde İrlanda İrlanda puro sesler söylemek bir disk, en öğeleri arasında yer alıyor. Milladoiro, Uillean boru İrlanda gayda kullanarak bu yolculuk Avrupa'nın değişik parçaların kendi tekne yükün müzik aletleri başlatmak için, Ocarina İtalyanca zanfona Bu araç bizim şüphesiz İspanya için rotayı için gelecek. Bu harpsikord ya Almanya veya İtalya onu bulmak olabilir. The Harp! Bu Chieftains İrlanda geleneksel müzik on yıl önce alındı. Gibi kesme on albüm: Ila vai veya denizin keyfini İspanya, bu Galicia, geleneksel müzik ve bu aracı bağlamak için daha sonra büyük ölçüde Milladoiro da kullanabilirsiniz karar verdi, Emilio Cao kim sonra İngiltere'de soaked olan iyilik gerekir . Rodrigo Romanı ile grup kendisini bir kompozisyon ve bunu bağlayan yavaş bir çarpıcı ve güzel bir rüzgar flutes zanfona bir Harp Andalusia ile başlayan. Kadar sihirli daha yaratıcı sopa Milladoiro bir liman geleneği Galician parti Não dolu gelen, heyecan ve güç dolu en uzak port müzik confines borç.
Devam edebilir ve devam ama ben de yayılma yaşıyorum bakın. Milladoiro tam güvenliği hakkında konuşmak geri gel. Bu disk ile aynı anda farklı ülkelerden üç farklı grupların büyük küçük Üçlemenin ama aynı şekilde düşünüyorum. Ben size zaman ben bu hafta geleneksel müzik bu üç büyük dev bantları üç büyük diskler ile teklif var bu yolculuğun keyfini umuyoruz.



Milladoiro en A Galicia De Maeloc son:

Xosé V. Ferreirós: Gaitas, Oboe, Mandolina, Uillean Pipe, Tin Whistle, Pandeireta, Bouzouki y voz
Fernando Casal: Gaitas, Clarinete, Tin Whistle, Pandeireta, Cromorno y Voz
Ramón García Rei: Bodhram, Tamboril, Percusión.
Rodrigo Romaní: Arpa Celta, Guitarras, Bouzouki, Ocarina y Voz.
Antón Seoane: Clavecín, Guitarra, Zanfona, Hurdy-Gurdy, Acordeón, y Voz
Laura Quintillán: violin
Xosé A. F. Méndez: flautas
01 - Danza de San Roque de Hío - Tradicional
02 - Tecendo Liño - Tradicional
03 - Danza de Cariño - Tradicional
04 - A Bruxa - Anton Seoane
05 - Muiñeira do Areal - Tradicional
06 - Si Bheag Si Mhor – Polka o`carolan - Tradicional irlandesa
07 - Rosalía - Anton Seoane
08 - Alalá -Muiñeira-Jiga - Tradicional
09 - Danza de Astureses - Tradicional
10 - Ila Vai ó Mar - Rodrigo Romani
11 - Pasodoble Do Berbés - Tradicional
12 - Axéitame a Polainiña - Tradicional
13 - Polcas (de Arousa e do Tapal)


Download

0 yorum: